HogeJacht.nl

Welkom op de website van Will Dokter

Staat ter dekking.


GS'12 IACH'15 OTTOKAR VON DEN DENSENBERGEN (U)
2013 10 05 - Ott - 72 -  61
SFK, SP/J-Tagessieger, SP, SchwHK/20, SchwHK/40-Tagessieger, SchwHKF, SchwHKF/40,
VP/J-Tagessieger, St, VP-Tagessieger, Int. VP CACIT - Tagessieger (Crussow), 
BhFK-95/J, BhN(F), Int. BhFK-95(Frankrijk), Int. BhFK-95 CACIT (Polen),VswP20, VswP40.
 
 
-PRA - CATARACT VRIJ  2019/2020  
-International DNA Identification
-DNA N/N crd-PRA Frei
-Glasknochenkrankheit frei= Bij de dekkingen gaat de voorkeur uit naar teven die in het bezit zijn van de aantekening Spoorluid =
  

2013 10 05 - DTK - VP -  88
Ott is de clown van mijn 5 teckelmannen, ik noem het maar "prettig gestoord" Hij is zo trouw en gefixeerd op mij, hij verliest me geen seconde uit het oog. Het is een lieverd. Ott heeft een mooi sprekend gezicht met veel verschillende uitdrukkingen en gevoelens. Wat hij denkt, kun je zien. En hij kijkt je ook zonder te knipperen met zijn ogen lang aan. Ott heeft de jachtproeven bestanden met uitmuntende resultaten. Hij is bejaagd. Ott is een leeuw tijdens de drukjachten, hij heeft al verschillende zwijnen(Keilers) uitgedreven met zijn enorme zware blaf. Zijn nakommelingen doen het goed tijdens shows en met de nazoek en jachtproeven.
Ott is een prachtig gebouwde teckel, dat heeft hij zeker weten laten zien tijdens de shows hier in Nederland en in Duitsland. Hij weegt 12 kilo, maar in Mecklenburg -Vorpommern 2017, heeft hij prachtig bouwwerk laten zien, op vos en op de das.  Mijn Topper!

Ott