HogeJacht.nl

Welkom op de website van Will Dokter

♥ 6-7-2003 -  † 23-1-2019

GS 2006  IACH  HOGE JACHT JACOB (U)

Sv, Wa, Sp, Schwhk (2x CACT Tagessieger), SchwhK/40, SchwhKF, St.(Taggessieger), StiJ VP, Inter VP-Duitsland (CACIT), BhFK-95, Int.BhFK Polen (CACIT), BhFN, Sw1/- (20 uur), Sw-/1(40 uur)


Pra - Cataract  vrij.
Glasknochenkrankheit vrij.                                                                                             

International DNA Identification.

Beste jachtteckel 2005 (Nederlandse Teckelclub)
Veldwedstrijd Kampioen 2005
Aan Jacob is  door Orweja in 2006 de Diana Prijs toegekend.
Silberne Bruch
 

Jacob is een bedachtzame en zeer alerte hond, hij zal nooit iets doen zonder dat hij de risico's er van heeft ingeschat.
Tijdens de jacht- in al zijn onderdelen- zoals: het luid op spoor, stöberen, zweetwerk en op de nazoek is Jacob een goede gebruikshond. De nakommelingen van Heer Jacob hebben hun sporen ook al flink verdient, zowel in schoonheid als tijdens de jachten en jachtproeven. Vele nakommelingen van Jacob zijn Schoonheids kampioenen, Tagessiegers en Int. Werkkampioenen/schoonheids kampioenen. Prachtige dekreuen en fokteven die er trots op mogen zijn, Jacob als vader, opa of over-overgrootvader op hun stamboom te hebben staan.
Ondanks zijn grote jachtpassie is hij heel erg lief voor kinderen.
Jacob heeft een harde beharing met goede afgetekende brand. Mooie donkere ogen en goed schaargebit. Vaste rugbelijning en goed aangezette staart. Hij heeft een goed gespierde achterhand. Ook zijn de hoekingen in orde en hij heeft een zuiver gangwerk.

2x Jacob